Reiki healing

 

 

Det kreative værksted i Stenvad &

Libra - Reikihealing ved Ann Vinther

 

Ann Vinther ¤ Dybdalvej 2 ¤ 8586 Ørum Djurs ¤ mob.: 60180512 ¤ mail: av@annvinther.dk ¤ www.annvinther.dk

Libra

Reiki-healing

Reiki Healing

Reiki blev genopdaget i Japan i slutningen af 1800 tallet af dr. Mikao Usui. Han kaldte energien Reiki og udviklede behandlingen og den dybere forståelse af Reiki. Systemet kaldte han: Usui Shiki Ryoho. Dette system videregiver Reiki i den traditionelle form, hvilket er din garanti for, at der værnes om dit energisystem.

 

Reiki  energien er ”intelligent” den giver altid hver enkelt af os, hvad vi har brug for, både fysisk, psykisk og åndeligt og finder derhen i mennesket hvor der er brug for den.

Reiki understøtter medicinsk behandling, zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi.

 

Healing betyder at gøre hel – at du kommer i kontakt med din helhed fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt.

 

Reiki behandlinger hjælper bl.a følgende:

 

  • At afhjælpe stress, afspænder og skaber balance i krop og sind
  • Effektiv mod betændelsestilstande og infektioner
  • Støtter og styrker dit immunforsvar, og hjælper dig til at komme ovenpå efter sygdom eller skade
  • Effektiv mod muskel- og ledsmerter
  • Virker udrensende

 

Hvordan foregår en session med Reiki Healing?

En session varer typisk 1 time. Og starter med en kort samtale hvor klienten beskriver problemet.

Dernæst lægger klienten sig på briksen med tøjet på, og får et tæppe over sig og lukker øjnene. Der er afslappende musik i baggrunden. Derefter starter healingen.  Jeg placerer nænsomt mine hænder forskellige udvalgte steder på klientens krop oven på tæppet. De enkelte positioner holdes så længe jeg vurderer, at der overføres energi. Denne energioverførsel kan ofte mærkes som en prikken, eller en pludselig varme eller kulde. Energierne arbejder dybt både på det fysiske og det psykiske plan. De fleste klienter bliver meget rolige og afslappede og en del falder i søvn under behandlingen. Der er ingen rigtig måde at opleve en Reiki behandling på. Oplevelsen er forskellig fra klient til klient og aldrig den samme fra gang til gang.

Efter behandlingen føler nogen en øjeblikkelig effekt af healingen, andre mærker først effekten efter nogle timer.  Fælles for de fleste som modtager Reiki healing, er at de kan mærke en helt anden energi i kroppen, som kan opleves som om den flyder frit. Det er helt almindeligt, at der efter en behandling er sat gang i kroppens udskillelsesproces, der betyder du oftere skal på toilettet det næste døgn. Det er gode tegn, det betyder kroppen skiller sig af med affaldsstoffer.

 

Hvordan virker Reiki?

Reiki tilfører livsenergi til klienten og lindrer ofte smerter, forøger hastigheden af helbredelsesprocessen, formindsker stress og afbalancerer modtageren. Når Reiki overføres via håndspålæggelse under en behandling, stimuleres klientens livsenergi således, at vedkommendes energisystem oplades. Mangel på denne livsenergi er en væsentlig årsag til ubalancer i den ikke fysiske krop, og som hvis de ikke behandles vil udvikle sig til fysiske symptomer og dermed egentlige sygdomme. Når den subtile krop eller aurafeltet bliver opladet, kan sundheden komme tilbage til den fysiske krop. En Reiki-behandler trækker livsenergi fra universet og kanaliserer den videre til klienten. I denne proces henter både behandleren og klienten healingsenergi fra det elektomagnetiske felt, der omgiver dem. Modsat andre former for helbredelse via håndspålæggelse, kræver Reiki ingen særlig tro eller overbevisning. Reiki anvendes således både af Buddhister, Babtister, Katolikker, Krishnas o.s.v.

 

 

 

Priser:

 

Ca. 1 time kr. 500,00

 

Børn ca. 45 min. kr. 250,00

 

Energiboost med healing kr. 1.800,00

(4 på hinanden følgende dages behandlinger ca 5½ time.)

 

Fjernhealing ca. 1 time kr. 400,00

 

Kontakt:

 

6018 0512

av@annvinther.dk

Dybdalvej 2, Stenvad

8586 Ørum Djurs